Svenska Blå Stjärnans Riksmästerskap i kaninhoppning

Riksmästerskap idag med Blå stjärnan, Det gick jättebra :D

Schack och jag kom tvåa i lätt klass.

Tufs och jag kom tvåa i medelklass. Sååå stolt är jag över mina älsklingar! :)

När vi kom hem var jag tvungen att klippa gräset på baksidan så nu är jag trött..

Hinner inte skriva mer.. Får gäster om 20 min och har inte duschat än.

/Er Fia med två pälsklädda studsbollar :D


Det börjar bra

Nu har min blogg funnits och varit hyfsat aktiv i, hmmm.. Ja ett tag. Det börjar bra :D

Men det är klent med kommentarer. För er som inte vet hur man gör så kan man trycka på <kommentarer> längst ner i inlägget, då kan man scrolla ner och skriva kommentar. Kommentera nu! Du kan inte längre skylla på att du inte vet hur man gör..x)

Skolan har varit igång i snart en vecka och jag är inte så skolpigg än.. Vi har inte gjort så mkt, bara gått igenom betygskriterier typ. På HK idag gjorde vi marängswiss med jordgubbar och choklad, GOTTGOTT :P

Har börjat hårdträna med kaninerna nu till på tävlingen på lör, lite sent men lite kondis kanske man kan få upp.. 

Heja på oss :D

hoppning

/ Er Fia
 

Andra skoldagen

Andra dagen i skolan idag. Urk. Jag VILL inte börja än.. Iaf så gick vi mest igenom betygskriterier och vad som händer i höst och sånt.

Åkte upp till stallet sen. Vi red bort till Sandhult och hästarna blev typ galna :D..

Nu kommer jag inte på mer att skriva så, tills jag masar mig hit igen, baj baaj :)

/Er Skola-som-har-för-kort-sommarlovs-hatandeFia

Ung konfaledare! :)

Jag har blivit antagen som ung konfaledare på 2011 års läger!! :D:D Så nu har man skaffat sommarjobb då :P

Tränade för Markus idag. Det gick super :) Jag fick hjälp med mina kassa galoppfattningar, och nu blir det till att träna fattningar ett tag då. Nöten hade sin nya grimma och blev såå schnygg :P

Orkar inte skriva mer nu.. so long!

/ LedarFia

Skola imorgon..

Sista dagen på sommarlovet, och jag sitter inne på datorn.. Ska snart gå ut till kaninerna så det får röra på sig lite, och efter lunch blir det moppen upp till stallet och putsa inför att Markus (vår dressyrtränare) kommer. Har bara tränat inne en gång på hela sommaren så vi får se hur det går..

/Er fia

Chokladbanan

Åt precis en ugnsbakad chokladbanan.. Såå gott..

Var och red idag. Vi red till bäcken och plaskade lite. På vägen tillbaka stötte vi på en hästätande grässklippare som specialiserat sig på gyllenbruna Quarterkorsningar med lång, vågig, ljus man.. Lyckligtvis tog vi oss förbi den fruktansvärda besten och kunde fortsätta hemåt. Resten av resan gick utan större hinder..

Hemma i stallet möttes vi av en leksugen valp som höll på att dö av husses tråkighet!
Fotade litegrann i hagen och på embla, lägger upp lite :)

/Fia

Brall i sommar hagen..:) 

Orkar inte lägga upp mer.. Kom ihåg att jag äger bilderna. Vill du använda dem ska du fråga först.

Pannkakor och vattenflaskor

När vi vaknade idag (runt halv elva) kände Mela en oemåtståndlig längtan efter pannkakor. Sagt och gjort, pannkakor blev det till frukost. MUMS!

Efter den goda pannkaksfrukosten hoppade vi på bussen till stan för att köpa ny matskål eftersom den gamla ligger i tre bitar i soptunnan. Vi skulle också få tag på en ny vattenflaska hade vi tänkt eftersom den gamla har blivit så äcklig. Problemet var att de enda matskålar och vatten skålar som fanns var antingen gigantiska eller pyttesmå.. Man blir irriterad..

Imorgon ska vi rida så får hoppas att det fina vädret håller i sig :D

/Er Pannkaksälskande Fia

Morgonritt och höga hinder

Idag gick jag upp 7:20(!) Jag och Mela hade fått för oss att det skulle vara mysigt att rida "tidigt" på morgonen. Det var det. Fast det hade nog varit mysigare om vi verkligen hade ridit tidit på morgonen. Nu kom vi iväg 8:40 från stallbacken så det var bara halvtidigt, men det var iallafall innan åskan kom.

Medan det åskade bakade vi chokladmuffins, mumsigt! 

Efter åskan gav vi oss ut till kaninerna, jag hoppade med Tufs och Schack, Tufs slog sitt personliga rekord med 5cm och hoppade 45cm och Schack hoppade 40cm. Matte var såå stolt över sina niner. 45cm kanske kan låta lite men med tanke på att Tufs inte är mer än ca 20cm hög så är det jättebra :) Särskilt eftersom det förut gått som en osynlig gräns ovanför 40 som min pojke bestämt har breättat för matte att det GÅR inte att komma över. Pyttsan har matte sagt och syftat på att busungen hoppat minst 70cm upp på murar och liknande.. 

/Allas er Fia

Väderleksrapporter

Första riktiga inlägget! Wohooo!!

Idag var jag och mela ute och red. Det gick ganska bra, vi gick förbi ett läskigt betongrör och "hoppade" över några stockar. Det regnade. Igår skulle det regna, idag skulle det inte regna. Såklart vart det uppehåll igår och regnade idag. På torsdag blir nästa ridtur, då ska det regna enligt BT. Man får väl hoppas att de har fel då också.


Välkommen till min nya blogg!

Hallåj!
nu har jag skaffat en blogg. med tanke på hur bra jag är på att blogga kommer den nog inte vara något att se men ja, den finns iallafall.. Jag tänkte skriva lite om vad som händer, hästarna och kaninerna..

RSS 2.0