Sy i skinn och blöt snö

Hallå allihopa! (om nu någon orkar läsa)

Idag har det varit slappt. Vaknade vid halv tolv och åt "frukost" klockan tolv. Russinvälling :P
Efter frukosten visade Farmor hur man syr i skinn. Vi skulle egentligen sy en påse över jullovet men eftersom vi inte hittar så mycket skinn så gör vi bara dekorationen på sidorna. Det ska bli som ett rutmönster med brunt och vitt skinn. Har än så länge bara sytt ihop två bitar men det blev faktiskt riktigt bra :D

Gick sen ut och motionerade kaninerna, det blev ingen hoppning idag iallafall men de hade riktigt roligt ändå och såg till att matte också fick motion genom att springa dit man inte får vara. Och så passade vi på att städa lite hos dem samtidigt. Är så tacksam att de inte går på toa i halmrummen, de är så jobbiga att städa.

Orkar inte skriva mer nu och misstänker att ingen orkar läsa mer så ha det bra till nästa gång.

/Fia  

snöritt på annandagen

Åkte upp till stallet på morgonen. Okejdå, det kanske inte är morgon kl halv tolv men iaf :P. Mockade i ridhuset och red sen ut en liten sväng med Mela, Altea, Lovisa och Pussan. Första gången vi var ute tillsammans på jäättelänge! :D Det var mysigt och snöigt! Och så upptäckte vi att de har plogat på hägnevägen nu! Dumma människa! Förra året plogade de och då blev det svinhalt! Så nu blir det väl det i år igen så fort det fryser till igen. suck.

Sen när vi kom hem hade vi tänkt fota kaninerna och gå bort till Lovisa och hoppa lite. Men innan vi kom igång blev det för mörkt så vi tar det imorgon istället. Kaninerna fick springa i skogen idag istället :)

Så nu sitter jag här och skriver och funderar på om någon orkar läsa. Om nån gör det så tack för att du orkar läsa och hoppas du tycker lika mycket om den nya headern + designen som jag :)

/Fia

Nu försöker jag igen..

Bloggen dog i princip nu i höst men jag gör ett försök till att hålla den vid liv.

Juldagen idag :) Julafton var mycket lyckad, fint väder, bra julklappar och god mat. Idag däremot.. det regnar och är almänt grått och trist ute. Typisk slappdag :) Ska försöka fixa bloggen lite, göra den lite vintrig så att säga. Annars händer det nog inte så mkt.
Imorgon blir det förmodligen stallet så då ska jag prova mina nya kängor :D

nu orkar jag inte skriva mer så ha det bra resten av julen :)

/Fia 

RSS 2.0