Tvåleluja

Har varit på "miniläger" med orkestern i helgen och spelat på liseberg. Riktigt roligt hade vi men frös gjorde vi som in i attan.. Vi var också på en Ramel konsert som gav uphov till det här:

I´ve heard there was a secret tvål,
That David made and it cleaned the lord,
But you don´t really care for cleaning do ya?
It goes like this the tvål, the fifth.
The clea-ned king composing TVÅLELUJA!
TVÅLELUJA, TVÅLELUJA, TVÅLELUJA, TVÅLELUUUUUJAAAA!

I morgon är det orienteringsdag i skolan.. Jobbigt värre.

Men på onsdag! Då kommer Mysak hem till oss :D Han är en tvåårig, kastrerad, madagaskarfärgad dvärgvädur och ska bilda par med våran lilla Schackis..

Så nu är jag glaad för vi har ställt iordning betesburen till hans förfogande nu som han ska bo i till vi hunnit bygga den nya buren..:)

Lovisas födelsedag

Idag är det Världens Bästa Lovisas femtonårsdag! GRATTIS! Vi var och grattade henne runt tolv och hon fick sina presenter. Jag tror hon blev nöjd. Det var vad hon sa iaf :)

Annars har det inte hänt spec mkt idag.. Vi hoppade lite med kaninerna, Tufs försvann en stund så att vi blev jättearga på honom och sen skrämde han slag på mig när han äntligen dök upp.. En ganska lugn söndag alltså..

/Er Fia

Egensydd sele och brall i hagen

Hallå!

Var uppe och red idag, det blev bara en lugn barbackatur eftersom tre av fyra hästar var halta! :(
Altea var dock mest bara stel så Jag och Nöt och Lovisa och Altea red runt Hulebo ner till palatshagen, lämnade Allan och Nöt där, gick upp och hämtade Puss och Vannes och så gick/red Mela och Lovisa ner med dem också och jag följde efter..

När vi kom ner så var Nöt pigg och glad och rejsade runt typ 10 varv elr nåt runt hagen, sparkade bakut och hade sig. Jag var så sur på mig själv för att jag inte tog med kameran! 

Hemma igen så sydde jag färdigt min bogsele och jag blev supernöjd! Schack och Tufs verkar också trivas med den. :)

/Fia




Ungdomsorkestern och nytt objektiv

Igår åkte jag och Mela in till stan och köpte..... ett nytt objektiv! :D Ett Nikon 55-200mm telezoom och ag är super nöjd, vi provade det litegrann på kaninerna när vi kom hem och det blev faktiskt några riktigt bra bilder, fast det var i mörkaste laget :) 

Idag då så slutade vi 13.25 pga inställd bild och jag passade på att åka ner och posta det sista hela paret med boots. så nu har vi 1600:- :D

Åkte sen direkt in till stan för att spela flöjtlektion och orkesterrep. Jättekul men hängde inte med speciellt mycket på orkestern då vi precis blivit uppflyttade till ungdomsorkestern som är i en helt annan svårighetsgrad.. Men jättekul ändå.

/Er Flöjt-Fia

RSS 2.0