Pasta, kaniner och Solveigs sång

Sista hemkunskapslektionen idag, det blev vegetarisk Pasta carbonara. (Fast den smakade inte diret som pasta carbonara^^) Och inte så att jag inte gillar hemkunskap men gud så skönt! En lektion mindre i veckan :D

När vi kom hem fick ninerna komma ut. De hade kul i snön och Oskara kom ut och hälsade på också :) Jag tog ett par riktigt fina bilder på henne men har inte kameran här så att jag kan ladda upp..

När Schack och Mysak var ute bet Törnrosa Schack i örat genom gallret så att det droppade blod i snön. SUCK! Måste fixa något att sätta upp mellan dem medan de är ute.

Men nu ska jag plugga lite franska, spela Solveigs sång på flöjten och vänta på att Lovisan ringer.


/Fia

Pulkaparty och skön galopp!

Nu har jag blivit dålig på att hålla igång igen.. Ni får skälla på mig!

Idag blev det långsam snögalopp borta på ramnaslätt. Jättemysigt var det!

Sen på eftermiddagen hade vi pulkaparty! :D Vi åkte i mördarbacken bortanför tjärnen och undan gick det! Det var egentligen helt livsfarligt, vi åkte tåg och jag kraschade rakt in i en björk med ett tefat men oj vad roligt! Tråkigt att inte Julia, Vici och Emma kunde vara med. Ni gick verkligen miste om nåt!

Sen blev det god tacos middag med glasstårta till efterrätt. Det var Klings Stjärntårta och ni kan ju fråga LOvisa och Fia om hur god den var. (De slogs, bildligt menat, om mittenbiten med mest choklad på :P)

Spelade spelet "pratmakarna" också, jag behöver inte säga mer om hur det gick för mig och Linnéa än att vi hoppade över i Melas lag när hennes lagkompisar försvann.. :P Timern till spelat funkade inte så vi fick ta en mobil istället. Och så när alla gått hem så funkade den helt plötsligt! Grrr... Teknik alltså...


/Er Tefats-kraschande Fia

Nationella prov & helspänd häst

Hallå du där som orkar läsa min blogg :)

Nu har det gått två dagar in på vårterminen och ingen mjukstart här inte utan direkt på. Hu! Lärarna i kärnämnena snackar nationella prov så att man blir jättenervös. Träffade nya franskaläraren idag också. Vi ska ha henne eftersom Malin ska ha bebis om typ två veckor. Nya läraren, Maria, verkar helt ok även om hon verkar vara lite väl förtjust i läxor..:S

Red sen på kvällen. Det gick väl hyfsat i skritten och traven, galoppen var sådär.. Bara slänggalopp men med lite fart iaf. :P Han var helspänd hela tiden eftersom grannens hundar skällde hela tiden..

det får vara allt för idag.

/Fia


Snö, snö, kallt, kallt!

Usch då! Nu börjar bloggen bli nerprioriterad igen! Måste ta mig i kragen!

Var i Hemsedal och åkte skidor i veckan och kallt var det! sista dagen var det 30-! Brrr..

Man undrar om norge historierna faktiskt grundar sig i något när man får höra på nyheterna att man inte får ut fullt på försäkringen om bilen blir stulen när man lämnar den på tomgång utanför butiken när man handlar. Tydligen stjäls ett hundratal bilar i norge på det sättet per år. Hur dum får man va?

Vi hoppade med kaninerna idag också :) Det gick super trots att Schack är skendräktig.

Det var nog allt jag orkade skriva idag.

/Fia


Dumma internet och gott nytt 2010!

Nu börjar jag halka efter igen! Men den här gången var det faktiskt inte mitt fel, internet funkade intei nån dag och sen har jag helt enkelt inte hunnit.

Men nu är jag tillbaka. Och nytt år är det också :) 2010. Får se vad som blir utav det :)

Idag blev det nyårsritt. Väldigt härligt :)

Och nu hinner jag inte skriva mer, måste gå och packa för på söndag åker vi till hemsedal! :D

Ha ett kul, gott 2010 / Er Fia

RSS 2.0