Julshow imorgon

Imorgon är det Arenakampen Bäckäng vs. Teknis (de två största skolorna i Borås) och ska självklart vara där och heja på bästa skolan. (Bäckäng såklart!)

Sen ska vi ha vår julshow, får hoppas att det går bra :)

Sommarbild..

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad söt du är! Tack snälla. Jag har haft kaniner förut när jag var mindre, växte upp med dem =) Men jag har däremot aldrig sysslat med just kaninhoppning, det ser så otroligt roligt ut! (Är hoppnörd i ridningen också haha). Nu har jag inte haft kanin på flera å, saknar dom små liven så jag tar gärna emot tips och råd! Jo tyvärr så är det nog många som tröttnar och glömmer bort alla djur, speciellt djur som sitter i burar som t ex kaniner, marsvin osv :(

Jag har tänkt att skaffa en hona, men då köper jag nog en kastrerad hane också. Så hade vi förut, en hona + en kastrerad hane. Jag har hört mycket olika om det där, vissa säger att kaninerna ska vara ensamma om människorna sysslar med dom ofta och andra säger att de ska ha sällskap. Jag funderar på hermelinkanin, hade dvärgvädur förut =)

2010-12-20 @ 22:56:25
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: fridan

lycka till med julshowen nu då :)))



sv: okej kalle vill inte heller gärna öka. men finns det vid något tillfälle som nöt ökar steglängden? kalle har enbart gjort det i framridningen när man ska hoppa (under lättridningen då). så jag utnytjade det och gav kommando då! så får jag se om det funkar sen när vi inte har hinder framme :)

2010-12-21 @ 09:51:10
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0