Ljus och lasagne

Idag känns det som om jag faktiskt har åstadkommit en del. Först åkte vi upp till stallet och red. Nöten var piggelin och Vannes var lite lugnare än vanligt så det gick väldigt bra. :)

Sen när vi kom hem hjälpte vi mamma att göra farsdagsfika (äpplekaka med grädde, bullar och ballerina :P) och
gick ut med kaninerna. Medan Schack och mysak skuttade runt och hittade ett jättebra gömställe (presenningen över trädgårdsmöblerna) så satte vi upp den nya ljusslingan över kaninburen. Det behövdes så att säga, det var bara typ 1.5-2m som funkade på den gamla..

När det blev mörkt (kl 5!) gick vi in och gjorde en lasagne, den blev mkt god :D Sen blev det toscapersikor till efterrätt. (päronen var slut)

Och nu sitter jag här och försöker skriva på min HK fördjupning om Island och det går inte så bra..

tack alla som orkar läsa, om det nu är nån..

/Er Fia

Hoppning och risgrynsgröt

Hallå allihopa! Om nu nån läser..

Idag började Risgrynsgrötssäsongen på Sandgärdskolan och så håller den väl på till påsk ungefär.. Inte så uppskattat här iaf.

Vi åkte upp tidigt till stallet idag eftersom hovslagaren skulle komma och slå på Vannes tappsko och vi skulle hinna rida innan dess. Det blev lite hoppning och Nöt var jätteduktig :D. Vi hoppade en liten "serie" som bestod av ett rätuppstående på ca. 60cm och en studsserie med två kryss.

Imorgon blir det poolparty hos Julian och före det Eriks examensceremoni.

Ny header!

Nu har jag gjort en ny header! Tröttnade på den gamla.. Visst blev den snygg?

Idag har det vrit en helt vanlig torsdag, skola först och sen flöjtlektion och orkester. Vi övade Jullåtar i två timmar. Och så har jag fått riktigt ont i halsen nu mer, Jippie!

/Fia

Ajdå

Det som började så  bra.. Nu var senaste inlägget typ två veckor sedan.. Men nu ska jag försöka rycka upp mig :)

Nu har November kommit och därmed regnet, och mörkret, och leran, och den där fuktiga råa kylan som gör en alldeles genomfrusen fast att det inte är minusgrader ens.. USCH! Säger jag bara.

Iallafall så hann jag och Mela bygga färdigt Mysaks och Schacks hem innan novemberregnet kom och de stortrivs på sina 3x2m :)

Idag blev det barbackatur i skogen eftersom Vannes inte har någon sadel än och det var mycket mysigt. Nu åker reflexerna på igen! Vi var riktigt effektiva i stallet, det tog bara 1.5h :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer, so long!

/Fia

RSS 2.0