IPOD och trandans

Var och köpte mig en iPod idag efter flöjtlektionen. Ville ha en iPod nano, den utgående modellen då jag tycker att den nya är alldeles för liten.

Var runt på olika ställen men hittade tillslut den jag ville ha, i rätt färg, på Äpplebutiken :) Dessutom var den billigast där.

Fiina iPoden :D


/Fia

Kommentarer
Postat av: Emelie - TÄVLA OM GBG HORSE SHOW BILJETTER!

Jag har haft min ipod nano i 6 år, samma ipod och den har ALDRIG gått sönder. Jag använder den dag ut och dag in haha! Bästa produkten som någonsin skapats.



sv: haha ja dagar och jag är inte min starka sida, jag går inte i skolan längre och jobbar bara 1 dag i veckan så jag blandar lätt ihop allt =) haha

2010-10-13 @ 22:45:23
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: fridan

fin ipod :D



sv: okej, men det är ju bra att skifta och kul att du gillade ämnet!!! jag vill inte rida på annat än tredelat i dressyren för jag får ändå inte tävla på andra bett typ, så vill helt enkelt kunna rida honom bra på det :)



kul att altea gillade bettlöst. jag vill dock inte riskera att kalle ska bli knepig med vanligt bett :S för i dressyr får man inte tävla på bettlöst ju :)

2010-10-14 @ 10:44:28
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

mjo jag tycker också det borde vara godkänt med ett bettlöst alternativ i dressyren. i alla fall med typ sidepull för det har ju ingen som helst hävstång som hackamore har!! :)



ojj men 2 liter kraftfoder är ju ganska mycket ändå? :)

2010-10-15 @ 09:53:46
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

men 2 liter är rätt mkt mängd tycker ju jag :D haha! kalle får inte ens 1 liter sammanlagt :o :D hihi



varför skriver du om trandans?! :S :D



2010-10-15 @ 19:48:19
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0