Världens bästa Nöt

Hade inte så stora planer på ridningen idag så när K sa att hon tänkte sätta upp en liten tricksbana var jag inte sen att haka på. Jag tränade från marken först, Nöt var ganska ouppmärksam på mig utan tittade på alla andra hela tiden. Vi är ju inte vana vid att vara så många på banan samtidigt. Bra träning iofs.

Efter ett tag, när jag gått igenom en del av banan och tränat på att stanna när jag stannar och att backa så hoppade jag upp barbacka med repgrimman. Det gick verkligen jättebra! Banan bestod av: Tre bommar att gå/trava över, slalom, hörnpasseringar, ett litet kryss och några bomar i forma av en solfjäder som var upphöjda i ena änden så att det blir lågt och långt avstånd längst ut och högre och kort avstånd längre in.

Nöten var känslig för vikthjälperna, gjorde lite framdelsvändning också. Hörnpasseringarna funkade super och sista gången jag körde slalomen var bäst! Bengt kortade avståndet mellan konorna så att det inte var längre än kanske två meter (ungefär, är kass på ögonmått) och jag behövde bara byta sittben för att han skulle byta böjning och håll då. :)

Gammal bild


Förresten hittade jag en jättesnygg, JÄTTESKÖN, ridhjälm på my one igår som jag bara ville ha. Aeccus London, 599 kr elr nåt sånt.. Vill verkligen ha men har ju redan en hjälm..

/Fia

Kommentarer
Postat av: Mela

Eller två... :P

2010-09-08 @ 22:03:05
URL: http://melasandstrom.blogg.se/
Postat av: fridan

kul med lite hinderbana :D



jag googlade den hjälmen igår men det kom inte upp någonting alls!!! :o heter den verkligen så? :D är ju ingen tillverkare man känner igen isf :)

2010-09-09 @ 08:21:36
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

okej, får kolla deras hemsida sen :)) kom hjälmen ner ordentligt på huvudet`?? var den sådär superbred som många andra hjälmar? :)

2010-09-10 @ 08:49:44
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

okej, får försöka ha koll på när myone öppnar sin internetbutik igen helt enkelt :) hade du samma storlek som i din andra hjälm?

2010-09-11 @ 16:15:21
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Madde

Han ser sjukt fin ut på bilden, imponerande!

2010-09-22 @ 22:25:43
URL: http://madurskaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0